PRESTIGE CAR RENTALS

00 GEVICAR exceptional

Rolls Royce Drophead

Rolls Royce Phantom

Ferrari California

01 GEVICAR sports car

Porsche 911 (911)

BMW Serie 6 cabrio

02 GEVICAR luxury sedan

BMW 5 series auto

Mercedes Benz S class

03 GEVICAR luxury SUV 4WD

Range Rover Sport 2014

Porsche Cayenne

Range Rover Sport

04 GEVICAR luxury van

Mercedes Benz Viano 7pax

05 GEVICAR cabrio

BMW series 4 cabrio

Audi A5 cabrio

06 GEVICAR economic plus

Mercedes Benz B class

Audi A3 cabrio

Minicabrio

07 GEVICAR economic

WV Polo DSG

Smart ForTwo

08 GEVICAR transfers

Transfers S class/series7

Transfer MB Viano

09 GEVICAR classic cars | wedding services

1924 Rolls Royce Phantom I   |   1958 Rolls Royce Silver Cloud

1963 Bentley S3 Continental   |   1966 Jaguar S type

1986 Rolls Royce Corniche24/7 SERVICE

PRESTIGE CAR RENTALS

"WHEREVER YOU WANT"WWW.GEVICAR.ES

INFO@GEVICAR.ES

Gevicar S.A. li ofereix automòbils per qualsevol de les seves necessitats. Amb xofer o sense xofer. Per lloguer i gaudir o per portar-lo al aeroport o on prefereixi. L'àmplia flota de què disposa el nostre grup compta amb cotxes de prestigi com Gevicar exceptional amb la possibilitat de llogar un Rolls Royce Drophead, llogar un Rolls Royce Phantom o llogar un Ferrari Califòrnia. També li ofereix la possibilitat de conduir un sports car, cotxes esportius ràpids i segurs. Llogar un sports car Porsche 911 o llogar un BMW Sèrie 6 Cabrio i gaudir del sol. En la categoria dels luxury Sedan, podrà provar el nostre BWM 5 sèries acte o llogar el Mercedes Benz S class. També comptem amb Range Rover Sport 2014, llogar el Porsche Cayenne i el Range Rover Sport en la categoria luxury SUV 4WD.

I per poder viatjar en classe bussiness cap a la feina, aeroport o on sigui amb maletes també comptem amb els luxury van, el Mercedes Benz Viano amb capacitat per a 7 places. Per gaudir de l'aire i relaxar conduint per carreteres revirades podrà llogar els cabrio de luxe. Llogar un BMW sèries 4 cabrio i llogar un Audi A5 cabrio, el faran sentir altres sensacions i redescobrir el plaer de conduir de forma més relaxada. Si voleu conduir cotxes més discrets però dins de la gamma mitjana Gevicar SA li ofereix llogar un Mercedes Benz B class, llogar un Audi A3 Cabrio i Minicabrio. Dins de la categoria economic es troben els cotxes de la gamma més econòmics i bàsics però totalment revisats i llestos per al lloguer diari. Llogar un WV Polo DSG o si prefereix llogar un Smart ForTwo, urbans i fàcils d'aparcar en una gran ciutat.

Per als transfers, no renunciï a viatjar en exclusivitat i de forma segura. Automòbils còmodes i silenciosos perquè pugui repassar els seus últims projectes sense perdre la tranquil·litat i el relax. Els transfers S class / sèries 7 o el transfer MB Viano són perfectes per a això.

Gevicar S.A. compta també amb cotxes clàssics per a esdeveniments, casaments o per a qualsevol servei que desitgi. La nostra flota d'automòbils clàssics compta amb joies de tots els temps. Pot llogar un 1924 Rolls Royce Phantom I o llogar un 1958 Rolls Royce Silver Cloud, un clàssic entre els clàssics. Un altre Rolls Royce Corniche de 1986 que podrà conduir a un preu competitiu. I si voleu llogar altres marques de clàssics amb o sense conductor, pot optar pel lloguer d'un Bentley S3 Continental del 1963 o el lloguer d'un Jaguar S Type de 1966.

Gevicar S.A és una empresa líder en lloguer de vehicles de prestigi. Cotxes de gama alta de tot tipus.
Coneixí més sobre nosaltres o realitzi la seva reserva de lloguer del vehicle que desitgi a www.gevicar.es.
Contacti amb nosaltres per telèfon : +34 902 026 056, correu electrònic : info@gevicar.es

Español  | Català  | English2014 © Gevicar